MULINETA CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000
Descriere produs

O mulineta construita pentru pasionatii tehnicii feeder si method feeder, cu un corp si constructie extrem de compacte, menite sa ne asigure un real sprijin in combinatie cu o lanseta pe care o folosim fie pentru pescuit la distanta, fie pentru lansarea momitoarelor grele pe rauri cu un curent rapid. 

Tamburul Long Cast cu diametru largit este de real ajutor atunci cand intentionam sa lansam la distante mari. Baza tamburului este capitonata pe zona de mijloc cu o suprafata cauciucata menita sa impiedice alunecarea in cazul in care folosim fire textile de diametre mici. Constructia acestuia este integral metalica, din aluminiu. 

Designul mulinetei este unul extrem de placut, cu corpul negru si mici elemente de culoare rosie pe tambur. Este construita cu stil si se potriveste perfect cu orice blank mat, tendinta actuala a constructiei de lansete specializate de method. 

Cei opt rulmenti plasati in punctele cheie ale angrenajului sunt sustinuti de un raport de recuperare extrem de solid (4.4:1) care asigura o recuperare fara griji a unui momitor greu de la distante de peste 100 de metri. 

Ca orice mulineta de method care se respecta, tamburul este dotat cu doua clipsuri metalice pentru o nadire si un pescuit de mare precizie, o necesitate fara dubiu in tehnica method. Frana frontala ofera un real sprijin in dril, indiferent de talia pestelui. Reglajul este micrometric si se face treptat, fara rotire multipla in jurul axei. Se livreaza cu un tambur de rezerva din Grafit. 

Specificatii tehnice:

  • Aplicatie: Method Feeder
  • Sistem de franare: Frontal
  • Ajustare lamele franare: Micrometrica
  • Material Rulmenti: Otel Inoxidabil
  • Clipuri pe tamburul principal: 2


Cod Pret recomandat marime rulmenti sistem franare raport recuperare material mulineta tambur capacitate tambur greutate
20112-355 MULINETA CXP PRO POWER FEEDER PH 6000 192.00 RON 60007+1Frontala4,4:1GrafitAlumíniu + Grafit0.30 mm / 175 m428 g


Mulineta Carp Hunter Feeder Runner 6000
85.00 lei
MULINETA FEEDER NEO
187.00 lei
MULINETA CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER
149.00 lei
MULINETA CXP PRO POWER FEEDER
190.00 lei
MULINETA SONIK SKSC COMERCIAL FEEDER
289.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului