MULINETA CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER
Descriere produs

Mulineta extrem de robusta, construita pentru aplicatii multiple de feeder clasic sau method, cu pretare pentru distante mari, dar si pe rauri cu cosulete grele pentru stabilitate in curent puternic. 

Lanseurile la distante mari sunt favorizate de tamburul alungit si conic, model LC (Long Cast). O putem folosi si cu fire subtiri, mono sau textile, pentru ca are o frana precisa si sensibila.

Axul este unul impozant pentru aceasta categorie, caci otelul cu diametrul de 5mm diametruva rezista la cele mai furibunde evadari ale pestelui. 

Manivela este din metal este lucrata CNC one piece, pick-upul este conectat la corpul mulinetei cu ajutorul a doi rulmenti care asigura functionarea lina a echipamentului.

Corpul mulinetei este din grafit, ce confera masivitate, dar si o greutate finala medie. Imbinarile sunt precise, nu exista joc la nici un component.

Rola de ghidaj a firului (Galetul) este, de asemenea, cu rulment, iar pick-upul este supradimensionat pentru o desfasurare cat mai lina a firului in lanseu. 

Specificatii tehnice:

  • Frana Micrometrica Frontala
  • Manivela: CNC One Piece
  • Knob elegant Cauciucat Maner
  • Aplicatie: Feeder, Method Feeder


Cod Pret recomandat Marime Rulmenti Sistem franare Raport recuperare Material Carcasa Tambur Capacitate Tambur Greutate
20200-600 Mulineta CARP EXPERT NEO LONG CAST FEE 149.00 RON 60009+1Frontala5,1:1GrafitMetalic Long Cast0,35 mm / 190 m398 g


Mulineta Carp Hunter Feeder Runner 6000
85.00 lei
MULINETA CARP EXPERT FEEDER NEO
187.00 lei
MULINETA CXP PRO POWER FEEDER
190.00 lei
MULINETA SONIK SKSC COMERCIAL FEEDER
289.00 lei
MULINETA CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000
192.00 lei
VĂ PREZENTĂM - BENZAR COMPETITION FEEDER
Publicat: 2017-08-08 | Sursa: Nagy Levente | Articol

După lungi așteptări, în sfârșit a sosit noua lansetă din gama BENZAR, botezată BENZAR COMPETITION FEEDER! Cine au ținut în mână una din lansetele din gama Benzar, aceia știu că merită să aștepți pentru aceste lansete! Petru cei ce nu s-au întâlnit ...

S-a născut o nouă gamă de lansete - ET FINESSA CARP FEEDER
Publicat: 2017-08-01 | Sursa: Nagy Levente | Articol

Echipa de dezvoltare ENERGOFISH s-a întrecut pe sine! Printre noutățile din acest an se numără mai multe lansete, mulinete și alte articole de înaltă calitate, care au fost proiectate pentru a face mai ușoară treaba pescarilor și de a face mai confortabilă pescuitul. Unul ...

Nu exista videoclipuri asociate produsului