Lanseta Carp Expert Telematch
Descriere produs

Realizarea unei lansete telescopice de match nu este o operatiune facila, intrucat este nevoie de un blanc senzitiv, care sa reuseasca sa-si pastreze o actiune progresiva pentru incarcarea greutatii plutelor lestate. 

Bineinteles, vorbim de o lanseta care la o lungime relativ mare, trebuie sa aiba o greutate redusa, care sa ne faciliteze o manipulare cat mai comoda. Din acest motiv, cei de la Carp Expert au hotarat utilizarea carbonului IM10, inelele cu picioare alungite (pentru prevenirea lipirii firului umed de blanc).

Madrina este realizata cu manson superior si insurubare in partea inferioara. Manerele au un deisgn elegant, cu o combinatie de pluta portugheza HQ si ferula metalica de echilibru in cotor. 

O adevarata lanseta all-round pentru toata plaja de greutati ale plutelor culisante.

Specificatii tehnice:

  • Inele: SIC Siliciu Carbid
  • Material maner: Pluta HQ Portugheza
  • Material constructie: Carbon IM10
  • Inele cu picior alungit - specific Match
  • Husa de transport inclusa
  • Capac Protectie inele ABS


 



Cod Pret recomandat lungime greutate lansare
12011-390 LANSETA CARP EXPERT TELEMATCH 3,90M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 286.00 RON 3.90m5-25g
12011-420 LANSETA CARP EXPERT TELEMATCH 4,20M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 298.00 RON 4.20m5-25g


Lanseta Carp Expert UNI MATCH
238.00 lei
Lanseta Kamasaki Super Match
176.00 lei
LANSETA BENZAR CONCOURSE MATCH
344.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului