VALIGETA MONTURI PINK 6250
Descriere produs

  Brandul CXP oferă o gamă extrem de largă de produse, atât pentru pescuitul staționar, cât și pentru cel de crap, iar această linie este completată de această cutie de un crem atractiv, din seria roz, concepută pentru pescărițe.     

Membrii seriei Pink, precum lanseta, mulineta și alte accesorii, au devenit preferate de mulți pescari, iar acest nou produs întărește acest fapt, având un sertar detașabil, iar pe exterior cutia prezintă inserții roz impresionante la prima vedere.

Dimensiunea sa este de 38x18x17 cm, ceea ce o face într-adevăr compactă, astfel încât poate fi transportată cu ușurință oriunde cu mânerul pliabil. După deschiderea clapetei de fixare, vom da peste un compartiment intern mare, plus un compartiment de depozitare detașabil.

Modulul detașabil este livrat standard cu 6 sertare, care pot fi despărțite cu 4 pereți suplimentari pentru crearea de locașe separate.

În partea superioară se potrivesc perfect componentele de method feeder, coșuri de tot feluri, în timp ce în partea inferioară pot fi puse și alte accesorii, role cu fire de pescuit sau chiar plute, ceea ce o face o parte foarte practică.         Indiferent de vârstă, este o alegere ideală pentru orice femeie pescar care dorește să practice acest sport foarte popular, fie că este vorba de method feeder sau o altă tehnică de feeder.    

Seria Method Pink este una dintre cele mai bune opțiuni pentru doamne. De asemenea, disponibil în culoarea cutiei sunt lansete de pescuit, mulinete și alte accesorii cu design roz similar pentru set complet. Poate fi de asemenea, un cadou perfect.

Cod Pret recomandat
75001-625 ENERGOTEAM VALIGETA MONTURI PINK 6250 93.00 RON


Valigeta EnergoTeam Mica
109.00 lei
Valigeta Fishing Box Minikid Tip.315
34.00 lei
Valigeta Fishing Box Kid Tip.310
39.50 lei
Valigeta Fishing Box Spinning Kid T
39.50 lei
Valigeta Fishing Box De Lux Tip.295
58.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului