MULINETE RYOBI ZAUBER GT MATCH 4000
Descriere produs

Firma japoneza Ryobi este in momentul de fata unul dintre cei mai importanti producatori de mulinete performante, cu o traditie si o capacitate de inovatie care i-au conferit renumele mondial. Corpul mulinetei este fabricat din aluminiu durabil ce ii confera o greutate redusa. Pentru a minimiza greutatea totala a mulinetei si fabricarea rotorului in forma literei V, s-a utilizat un material inovator denumit NCRT (Titanium-Carbon Composite), care este cu 20% mai usor si cu 40% mai puternic decat plasticul obisnuit. Mulineta este echipata cu 8 (7+1) rulmenti, sistem anti-revers infinit si sistem de oscilatie.

Tamburul din aluminiu dispune de capacitate generoasa de depozitare a firului, si permite lanseuri la distanta datorita constructiei largite. Partea din spate a mulinetei are un profil tesit, ce faciliteaza un pescuit comod si mareste distanta de lansare a monturii/nalucii. Sistemul de franare al lui Ryobi Carbon-Drag-System este extrem de fiabil, nu se blocheaza si are o eficienta foarte buna in timpul drilului.. Manerul este echipat cu un buton EVA.

Specificatii tehnice:

  • Rotor fabricat din aliaj NCRT;
  • Frana frontala cu discuri de carbon;
  • Angrenaje robuste din otel;
  • Sistem antirevers infinit;
  • Sistem de oscilatie;
  • Manivela prelucrata CNC cu buton knob EVA

 



Cod Pret recomandat marime rulmenti sistem franare raport recuperare material mulineta tambur capacitate tambur greutate
22865-041 MULINETA ZAUBER GT 4000 MATCH 832.00 RON 40007+1Frontala5,1:1MetalicAluminiu150 m / 0,18 mm265 g


MULINETA RYOBI ZAUBER LT MATCH
832.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului