LANSETA ENERGOTEAM EMERALD RIVER BOLO
Descriere produs

Seria bolognezelor Emerald River Bolo a fost supusa unui design imbunatatit, fiind foarte populara printre pescarii din tara. Prin echiparea cu cele mai noi tehnologii precum carbonul IM8, blank-urile imping perfomanta la un nivel si mai ridicat, imbunatatind tot ansambul.

Emerald River Bolo este o lanseta perfect echilibrata, cu un design elegant si inovator, fabricata din carbon IM8 (ce dispune de o greutate redusa si rezistenta ridicata), conceputa pentru iubitorii pescuitului pe rauri. In plus pentru o rezistenta suplimentara, a fost adaugat fiecarui element din carbon, o ranfosare speciala, pentru o structura de maxima performanta, chiar in cele mai grele conditii.

Blank-ul este subtire, are diametru redus, dar pastreaza in acelasi timp o rezerva mare de putere, ce permite un drill cu cei mai bataiosi pesti. Desigur, datorita materialelor de inalta calitate, design-ul este pastrat elegant, ce ofera un aspect modern, completat de un strat antiderapant pe zona manerului, pentru o priza excelenta chiar si atunci cand aveti mana umeda.

Specificatii tehnice:

  • Material blank: carbon IM8
  • Ranforsari pe fiecare element
  • Dop de aluminiu si insertie de cauciuc
  • Actiune: Progresiva
  • Design & Concept: EnergoTeam


Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare lungime transport greutate
11023-604 LANSETA ET EMERALD RIVER MEDIUM BOLO 6.0M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 248.00 RON 6 m610-30 g131 cm360 g


Lanseta EnergoTeam Viking Bolo
42.00 lei
Lanseta EnergoTeam Blade Bolo
576.00 lei
LANSETA KAMASAKI ALPHA BOLO
131.00 lei
LANSETA BENZAR ALLROUND BOLO
307.00 lei
LANSETA BOLOGNEZA BENZAR RIVER BOLO
528.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului