CARP EXPERT METHOD TRIPOD
Descriere produs

Trepied util pentru sprijinul lansetelor. Indiferent de tehnica de pescuit al carei adepti suntem, trepiedul este un accesoriu care ne faciliteaza o asezare mai sigura. Picioarele sunt extensibile si pot fi reglate la lungimi diferite, in functie de denivelarile de pe sol. Totodata, trepiedul este util pe pontoanele de lemn, acolo unde fixarea unor picheti este imposibila. 

Tija centrala, care se termina intr-un filet universal, poate culisa pe inaltime - pana la 100cm (extindere maxima tija + picioare). Filetul poate gazdui suporti de feeder, method, match, suporti simpli V sau U sau avertizori electronici. 

Greutatea produsului este de 645 de grame, ceea ce tradeaza si materialul de constructie: Aluminiul, care rezista foarte bine in timp. 

Securizarea trepiedului se face prin agatarea unei greutati in carligul fixat in baza tijei centralae.

Inaltimea minima a trepiedului este de 48 de centimetri iar picioarele departate la maxim au o distanta de 48de centimetri. Extinderea picioarelor la maxim si inaltarea tijei centrale face ca filetul superior sa fie la o inaltime de 100 de centimetri, importanta pentru situatiile in care pescuim pe apa cu un curs puternic si unghiul de intrare a firelor in apa trebuie sa fie cat mai mare. Cod Pret recomandat tip marime Material caracteristici
77090-145 CARP EXPERT METHOD TRIPOD 83.00 RON Method Tripod48x46x55 cmAluminiu645 g


Rod Pod GoldStar Basic
55.00 lei
Carp Expert Stabil Rodpod
219.20 lei
JAF LUXURY TRIPOD 2422
68.55 lei
JAF ROD-POD LEGENDARY 2923
168.15 lei
CARP EXPERT NEO COMPACT ROD POD
180.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului