Energofish: Totul pentru pescuit!

Energofish, ca companie fondată în Ungaria în 1992, a devenit unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de echipamente de pescuit din Europa de Est.

De la înființare, am fost membri ai EFTTA (European Fishing Tackle Trade Association) și expozanți permanenți ai expoziției EFTTEX pe care o organizează. Succesele noastre s-au bazat pe mărci proprii precum Carp Expert, Benzar Mix, Wizard, IBite sau L&K.

Succesul nostru pe piață se datorează unei echipe dedicate formate din peste 150 de persoane, furnizori și parteneri. Acum livrăm către peste 2.000 de revânzători din regiune.

În 2020, am obținut certificarea ISO 9001 și ISO 27001, urmată de certificarea BISNODE, recunoscând funcționarea noastră transparentă și documentată.

Istoria noastră

Scopul Energofish Ltd. este de a-și găsi produsele în lăzile tuturor pescarilor europeni.

În 1992, proprietarul-fondator, József Markóczy, a visat ceva măreț și a pus bazele Energofish, un angrosist de articole și accesorii de pescuit care este acum prezent pe mai multe piețe internaționale și lider de piață în Ungaria. În aproape treizeci de ani, compania noastră s-a maturizat într-o poveste de succes, cu magazine de articole de pescuit și magazine online mulțumiți și spre bucuria sutelor de mii de pescari.

Scopul nostru: să fim acolo în cutia fiecărui pescar cu produsele noastre, încântându-i în acest sport grozav, de la profesioniști până la pescarii amatori!

În dezvoltarea echipamentelor găsite în magazinele partenere, apar produse care satisfac chiar și cea mai largă gamă de nevoi ale consumatorilor. Experții noștri competenți și pescarii sportivi campioni (Zsolt Benzár, Károly Bokor, Ibolya Deli, Ferenc Koós, Béla Lukácsi, Bence Szabó, Szilvási Szilárd și echipa Feeder) contribuie la dezvoltarea acestora.

EFFTEXEchipamentele noastre de pescuit de calitate și produsele suplimentare își datorează succesul ingeniozității lor unice de dezvoltare și raportului calitate-preț excelent. Munca persistentă din spatele dezvoltărilor noastre este confirmată de premiile noastre la peste 30 de expoziții internaționale.

Energofish vinde prin rețeaua sa de dealeri, singurul său magazin de prezentare este Peca Plaza din Vecsés, care funcționează în apropiere de Budapesta din 2011. Așteptăm în permanență pe toți pasionați de pește la Peca Plaza cu un serviciul fiabil, de calitate și profesional și cu peste 15.000 de produse!

Prezența noastră în Ungaria este semnificativă nu numai datorită rolului nostru în vânzări, ci și ca parte a capacității noastre de producție. Suntem mândri de unitatea noastră de producție din Marcali și Dömsöd, care este responsabilă pentru multe dintre produsele noastre unice.

Pe lângă piața maghiară, următoarele site-uri web sunt deja disponibile: slovacă, cehă, română, internațională (în engleză), austriacă (în germană), sârbă, spaniolă, ucraineană. Numărul noilor noștri parteneri din Italia și Germania este în continuă creștere în toate țările majore ale UE, astfel încât putem livra deja produsele solicitate pe întreg teritoriul Uniunii.

Echipa Energofish

În Ungaria, aproape 100 de persoane lucrează în comerțul cu amănuntul și cu ridicata pentru a asigura calitatea serviciilor partenerilor și clienților noștri, în timp ce în celelalte filiale ale noastre lucrăm cu o echipă de peste 50 de persoane în multe alte țări. Succesul nostru se datorează în principal angajaților noștri dedicați și entuziaști! Suntem mândri de performanța tuturor și de faptul că mai mulți dintre ei au fost alături de noi de la deschidere!

Energofish Team
Cronologie

1992

Markóczy József cégalapító, tulajdonos

József Markóczy a fondat Energofish Kft.

1995

Carp Expert

Este lansat Carp Expert, care a devenit una dintre cele mai cunoscute mărci al pescarilor din Ungaria și din regiune în ultima perioadă.

2003

Wizard

Am introdus marca Wizard pe piață pentru mărcile de pescuit de pește răpitor, care se bucură de atunci de o popularitate neîntreruptă printre pescarii de spining.

2004

EFTTEX London 2004

Expoziția internațională de pescuit EFTTEX a avut loc la Londra, unde Energofish a prezentat pentru prima dată marca și linia de produse Fishing Box.

2005

Fehova 2005

Pentru prima dată, Energofish kft. Participă la expoziția FeHoVa și de atunci suntem prezenți la expoziție în fiecare an.


EFTTEX Varsó 2005 EFTTEX Varsó 2005

Expoziția EFTTEX a avut loc la Varșovia, unde Energofish a primit premiul pentru cel mai frumos stand mic.


Salmo Kupa 2005

Prima Cupă Salmo, organizată de Energofish, a avut loc în România.

2006

Fehova 2006

Prima rubeziană Benzar, visat de Zsolt Benzár, a fost prezentat la expoziția FeHoVa.


Am organizat Cupa Salmo și în Ungaria!

2009

Ponytshow 2009

Carp show-ul este organizat pentru prima dată în Ungaria, unde a participat Energofish.


Mann's

În distribuția Energofish, gama de năluci din cauciuc Mann’s a devenit deja disponibilă și în Ungaria.

2011

Pecapláza Pecapláza

Magazinul de prezentare al Energofish a fost deschis. Produsele noastre de marcă pot fi achiziționate și cu amănuntul la Peca Pláza din Vecsés.

2014

Fehova 2014

Pescarii au putut întâlni pentru prima dată noutatea brandului de momeală și nadă Benzar Mix, momeala de cârlig Jelly Baits. Momeala populară a fost prezentată la expoziția FeHoVa.

2015

EFTTEX Varsó 2015

ALa expoziția EFTTEX de la Varșovia, Jelly Baits a câștigat premiul pentru cel mai bun produs nou la categoria momeli.


iBite 2015 Varsó

Expoziția EFFTEX de la Varșovia a fost, de asemenea, un an important pentru marca iBite. A fost prezentat brandul iBite reprezentând „pescuitul inteligent”.

2017

EFTTEX Budapest 2017 EFTTEX Budapest 2017

Budapesta a găzduit expoziția EFTTEX, unde Energofish a câștigat și două premii. Premiul pentru cea mai bună momeală a fost acordat Benzar Jelly Baits Luminophore, în timp ce The One Enzimax s-a dovedit a fi cel mai bun dintre noutăți.

2018

Fehova 2018

Expoziția FeHoVa a fost extrem de populară și în acest an. La standul Energofish, pescarii au putut întâlnii pescari excelenți precum Károly Bokor și Zsolt Benzar. La expoziție a fost prezentat The One Particle Mix, care de atunci este unul dintre produsele preferate de pescarii de crap.

2019

EFTTEX Brüsszel 2019 EFTTEX Brüsszel 2019

La expoziția EFTTEX de la Bruxelles, premiul pentru cea mai bună momeală a fost câștigat din nou de Benzar Mix Jelly Baits.


Sonik

Anul 2019 a fost important pentru iubitorii de produse premium de crap. Familiile de produse Sonik Sport și NAVITAS au devenit disponibile în oferta Energofish.


Pál István

István Pál, directorul general al Energofish, este ales în consiliul de administrație al EFTTA.

2020

RidgeMonkey RidgeMonkey

AUn alt brand premium de pescuit la crap a apărut în oferta Energofish, RidgeMonkey.


ISO Bisnode

Energofish Kft, primul comerciant maghiar de articole de pescuit, obține certificarea ISO 9001, 27001 și BISNODE.

2021

Go Green

În 2021, am făcut pași importanți în domeniul funcționării conștiente de mediu. Pe lângă comerț, compania noastră se străduiește și în viața sa internă pentru protecția mediului. Schimbăm materialele noastre de ambalare cu materiale degradabile continuu și efectuăm colectarea selectivă a deșeurilor în cadrul companiei. Atunci când cumpărăm echipamente de birou, este important pentru noi să le fabricăm în mare parte din materiale reciclate. De asemenea, promovăm importanța protecției mediului în rândul partenerilor noștri, ceea ce ne-ar permite să impunem un astfel de efort de protecție a mediului în profesie în mod unic în Ungaria.

Fondat: de ani.