SUPORT INAINTAS BENZAR FEEDER 6 ROLE
Descriere produs

Ideala pentru pastrarea montajelor de feeder, cutia rigida conceputa de Benzar Zsolt contine 6 discuri de EVA pe care se matiseaza forfacurile pe care trebuie sa le avem pregatite pentru partida de pescuit. 

Cutia este solida, compacta si are dimensiunile de 15,5x11x7cm, ceea ce inseamna ca poate fi depozitata si transportata in orice geanta sau cutie mai mare de pescuit. Plasticul ABS este rezistent la socuri si lovituri accidentale, pastrand intacte rolelele de EVA din interior. 

Discurile sunt de culoare rosie (specifica brandului Benzar) si dispun de pini pentru fixarea tensionata a buclei forfacului. 

Cu ajutorul unui marker avem posibilitatea notarii informatiilor direct pe lateralele discurilor pentru a alege forfacul potrivit: Diametru Fir, marime carlig, model fir (mono, fluorocarbon sau chiar textil, daca este nevoie)

Sfat: Daca intentionati sa fixati mai multe forfacuri pe o singura rola, blocati bucla forfacului urmator in carligul primului forfac. Cod Pret recomandat tip marime mod ambalare
80306-128 SUPORT INAINTAS BENZAR FEEDER 6 ROLE 28.00 RON Rig Box15,5x11x7 cm6 buc role EVA


Suport Inaintas Cu Arc
14.00 lei
Tub Cauciuc 30 cm
1.40 lei
Suport Inaintas Cu Arc Deluxe Pluta
24.00 lei
SUPORT MONTURI FEEDER 8 POZITII 6,5CM
34.10 lei
SUPORT MONTURI FEEDER 10 POZITII 4,5CM
37.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului