LANSETA SPINNING RYOBI MICRO POWER
Descriere produs

Lanseta special gandita pentru pescuitul la spinning, ce ofera performanta si control extraordinare. Cu lungimi diferite din doua segmente, aceasta lanseta ofera versatilitate si usurinta in manipulare. Lanseta dispune de o actiune rapida si ofera puterea necesara pentru a face fata drill-ului cu pestii vizati si pentru a le controla miscarile. Constructia solida a lansetei este realizata din materiale de inalta calitate, asigurand durabilitate si rezistenta pe termen lung.

Fabricata din carbon japonez Toray 40T, aceasta lanseta este capabila sa reziste la presiunea exercitata in timpul drill-ului cu pestii si sa faca fata conditiilor dificile de pescuit. Realizat cu elemente din spuma EVA moale anti-alunecare, manerul ofera o prindere sigura si confortabila, reducand oboseala mainilor si asigurand o manevrabilitate excelenta in timpul sesiunilor de pescuit.

Lanseta este echipata cu inele durabile FUJI rezistente la coroziune, care permit o distributie uniforma a greutatii si asigura o tranzitie lina a liniei principale, minimizand riscul de incurcare in timpul aruncarilor si recuperarilor. Indiferent daca pescuiti in ape dulci sau sarate, cu lanseta aceasta, veti avea incredere in echipamentul dvs si veti putea sa va imbunatatiti abilitatile in arta pescuitului.

Specificatii tehnice:

  • Blank: carbon japonez Toray 40T
  • Inele: Fuji
  • Numar inele: 9
  • Maner: EVA
  • Mandrina ergonomica Fuji
  • Husa transport


Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare lungime transport greutate
RY159-198 LANSETA RYOBI MICRO POWER SPINNING 1.98M 1,5-8G 584.00 RON Nou 1,98 m21,5-8 g100 cm80 g
RY159-210 LANSETA RYOBI MICRO POWER SPINNING 2.1M 1,5-8G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 608.00 RON Nou 2,1 m21,5-8 g108 cm85 g


Lanseta Bokor Spin
202.00 lei
Lanseta BOKOR Micro Jig
246.00 lei
Lanseta ET Wizard Classic Jig
152.00 lei
LANSETA WIZARD DROP SHOT
157.00 lei
LANSETA NAVIGATOR TELESPIN
47.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului