LANSETA L&K LIGHT GUIDE
Descriere produs

Lanseta Ultra Light realizata sub indrumarea celor doi consultanti de la L&K beneficiaza de o estetica exceptionala si caracteristici care eclipseaza multe alte modele de lansete concepute pentru lansarea nalucilor de talie mica, indiferent ca vorbim de microjiguri, microvoblere sau oscilante. 

Varful blectorizat cu sectiune din carbon plin permite o incarcare excelenta a greutatilor din plaja specificata pe blank si plasarea acestora cu o precizie excelenta. Light Guide cantareste numai 78 de grame, si este extrem de usor de manipulat. Lungimea de 190cm ne permite sa ne strecuram facil printre palcurile de vegetatie de pe mal, daca pescuim la clean si pastrav. 

Segmentul de baza al lansetei este realizat in tehnica de impleteire Wooven Carbon, o ranforsare care intra in actiune cand segmentul de varf este solicitat la maxim. Deci, in cazul unui peste mare vom avea o rezerva de putere suficienta pentru un control cat mai bun in dril. 

Mandrina este plasata strategic, in asa fel incat sa putem avea in permanenta degetul aratator deasupra fore-grip-ului pentru senzitivitate maxima. 

O lanseta conceputa de doi pescari de renume, pentru pasionatii stilului Ultra Light.Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare lungime transport greutate
13145-190 LANSETA L&K LIGHT GUIDE 1,90M 0.5-6G 2R. 274.21 RON Nou 190 cm20,5-6 g101 cm78 g


Lanseta Bokor Spin
202.00 lei
Lanseta BOKOR Micro Jig
232.00 lei
LANSETA KAMASAKI ELITE SPIN
118.00 lei
LANSETA WIZARD CARBON SOLID SPIN
230.00 lei
LANSETA RUBIN SPIN NG
102.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului