PASTA THE ONE BAIT BOILIE PASTE
Descriere produs

Pasta cu o textura ferma, pe care o folosim in pescuitul crapului, cu scopul de a atrage pestii si a spori sansele de captura in timpul partidelor de pescuit. Se remarca prin compozitia sa bogata in arome si substante nutritive esentiale pentru atragerea si hranirea crapilor. Pasta de boilies este usor de modelat si de aplicat pe monturi sau pe diferite accesorii de pescuit, permitand pescarului sa creeze momeli atragatoare si consistente pentru a atrage crapul in zona de pescuit si a-l mentine interesat pentru o perioada mai indelungata in zona patului de nada.

Este o pasta ce garanteaza un grad excelent de atractivitate, avand in compozitie ingrediente de calitate superioara, precum faina de peste, proteine solubile, arome naturale si coloranti alimentari, care sunt atragatoare pentru crap si il determina sa atace momeala. Aromele intense si naturale eliberate de pasta de boilies sunt proiectate pentru a stimula simturile olfactive ale crapilor si pentru a-i determina sa se apropie si sa guste din momeala, crescand astfel sansele de captura.

Cu gama de produse lichide The One The Stim putem intensifica si mai mult pasta, evidentiind componenta lichida care functioneaza cel mai bine in conditiile date. Poate fi folosit ca dip, dar chiar si cateva picaturi pe momeala sunt suficiente.

Pasta solubila este disponibila in diferite arome si este ambalata in borcane de plastic de 150g.

Specificatii tehnice:

  • Compozitie: faina de peste, proteine solubile, arome naturale si coloranti alimentari
  • Aplicatie: Pescuit la crap
  • Ingrediente de calitate
  • Design & Concept: The One Team


Cod Pret recomandat Tip Aromatizant Mod ambalare
98206-010 THE ONE BAIT PASTE TIGERNUT&SCOPEX 24.00 RON Nou Bait PasteTigernut&Scopex150 g
98206-020 THE ONE BAIT PASTE CAJUN 24.00 RON Bait PasteCajun150 g
98206-030 THE ONE BAIT PASTE FISH 24.00 RON Bait PasteFish150 g


Pasta The One
15.00 lei
PASTA THE BIG ONE 150G
20.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului