MULINETA BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER 8500
Descriere produs

Unul dintre proiectele carora Benzar Zsolt le-a dedicat un timp indelungat in dezvoltare si testare a fost gama de lansete Concourse. O capacitate de lansare atat de performanta nu putea sa-si gaseasca o completare decat cu o mulineta capabila de a atinge distante impresionante. 

In mod evident, in timpul partidei de pescuit, exista situatii in care numai distantele extreme pot aduce rezultate. Nu este o regula generala, dar, mai ales in competitii diferenta alegerii unui loc pe care alti competitori nu-l pot atinge - poate sa fie decisiva. 

Mulineta Concourse MF 8500 este construita cu dedicatie pentru cei care vor sa ajunga departe. Se livreaza cu doi tamburi Long Cast, de capacitati egale, cu clipsuri metalice duble. Desi buza tamburului pare extrem de subtire, capacitatea de 0.25mm/300m este arhisuficienta pentru distante extreme - mai ales daca scadem diametrul firului utilizat. Capacitatea de 300m nu este intamplator aleasa, tot mai multi producatori de monofilamente dedicate tehnicii method feeeder ofera produsele cu acest metraj. 

Angrenajul este sustinut de 5+1 rulmenti iar rularea in mulinare este incredibil de fluida. Desi vorbim de o mulineta de talie medie-mare (540g), nu vom simti nicio vibratie in mulinare. Asezarea spirelor pe tambur este impecabila, in sistem Parallel Winding - spira langa spira, un detaliu important pentru o desfasurare cu frecare cat mai redusa in lanseurile de mare distanta. 

Un alt detaliu pe placul pasionatilor de method este Frana Rapida, cu knob frontal supradimensionat, foarte usor de manevrat in timpul drilului. Nu uitati ca aceasta mulineta se livreaza cu doi tamburi metalici de rezerva, deci, vom avea in permanenta posibilitatea de a jongla rapid cu diametrul firului utilizat. 

Concourse Method Feeder 8500 este o mulineta robusta, pe care o vom echilibra exclusiv cu marimile de lansete 3.90, respectiv 4.20m.

Specificatii tehnice: 

  • Frana: frontala, cu reglaj micrometric
  • Tambur rezerva: aluminiu
  • Buza titanizata Tambur
  • Sistem de asezare a spirelor paralele
  • Incadrare categorie tamburi: Long Cast
  • Clipsuri metalice rotunde x 2 (per tambur)
  • Knob Frontal Tambur - reglare rapida frana
  • Knob tip T manivela
  • Manivela prelucrata CNC
  • Pick-up supradimensionat


Cod Pret recomandat Marime Rulmenti Sistem franare Raport recuperare Material Carcasa Tambur Capacitate Tambur Greutate
20155-850 MULINETA BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER 8500 660.00 RON 85005+1Frontala5,0:1GrafitAluminiu + rezerva aluminiu0,28 mm / 230 m540 g


MULINETA CARP EXPERT NEO DISTANCE
208.00 lei
MULINETA CXP NEO CAST 150+
288.00 lei
MULINETA SONIK AVX 10000 SURF
928.00 lei
MULINETA SONIK XTRACTOR 5000
384.00 lei
SONIK MULINETA VADERX RS 6000
428.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului