O combinatie unica de copolymeri si fluorocarbon, ideala pentru realizarea inaintasului, atat pentru pescuitul rapitorilor, cat si al pestilor pasnici. Folosirea fluorocarbonului este importanta in conditiile in care pe foarte multe ape, vizibilitatea buna poate creea suspiciuni asupra momelii sau nalucii prezentate.
Spre deosebire de fluorocarbonul clasic, acest fir este mai matasos, mai ales datorita copolimerilor din compozitie. Acest fapt faciliteaza o evolutie mai naturala a momelii, mai ales daca pescuim la rapitori, cu naluci reactive. In mod evident, rezistenta este conferita de procentul de fluorocarbon aplicat, deci este important sa nu aveti asteptari de fir care sa capete o forma dreapta la detensionare. Rigiditatea ramane, dar este mai scazuta decat la firele 100% Fluorocarbon.
Diametrele mai mici sunt ideale pentru legarea leaderului de salau, mai ales daca pestii sunt apatici. Grosimea firului va conferi o evolutie mai naturala, mai realistica nalucii siliconice pe care o pescuim. Bineinteles, in cazul unui atac de somn, vom avea sanse sa scoatem mult mai bine fata de firul textil clasic, care cedeaza imediat la abraziune.
Recomandam acest fir si pentru pasionatii care isi confectioneaza singuri strunele de stiuca.
Specificatii tehnice:
Dacă cineva se uită la istoria cseburashka pe Wikipedia, de la început va intra în subiect astfel: Așa arată la exterior: o figurină maro de pluș, cu ochi uriași, cu urechi de dimensiunea asemănătoare al capului, care merge pe picioarele din spate. O figurină cunoscută ...
Fiind vorba despre pescuit la știucă, pe lângă pescuitul de spining dinamic, sportiv și plin de imaginație nu trebuie să uităm nici de stilul de pescuit încă îndrăgit de foarte mulți pescari, și anume pescuitul la răpitori cu peștișori vii. Această tehnică merită ...