FIR FLUOROCARBON WFT PENZILL SMOOTH
Descriere produs

Aplicatia fluorocarbonului este universala si are legatura cu majoritatea tehnicilor de pescuit: Diametrele subtiri sunt utilizate pentru fire de legat carlige in pescuitul la varga, feeder si method feeder. Diametrele medii sunt utilizate de pescarii de rapitori, fluorocarbonul fiind un leader excelent inaintea firului textil in pescuitul la salau. Diametrele mari, de peste 0.40mm se folosesc pentru realizarea strunelor de stiuca, dar si pentru legarea monturilor de somn, intrucat acest material rezista cel mai bine la dintii sub forma de perie a celui mai mare rapitor al apelor noastre. Totodata, fluorocarbonul este un fir inaintas excelent pentru pescuitul lansat la crap.

Unul dintre cele mai reusite fire de fluorocarbon de pe piata, modelul Penzill Smooth se remarca prin rezistenta deosebita la abraziune, indicele de refractie apropiat de cel al mediului acvatic, greutatea specifica aparte si mentinerea constanta a proprietatilor in conditii de temperatura scazuta.

Specificatii tehnice:

 

  • Aplicatie: Pescuit la spinning
  • Culoare: Transparent (Clear)
  • Indice de refractie apropiat cu cel al mediului acvatic
  • Material: 100% Fluorocarbon
  • Rezistenta maxima la abraziune
  • Ideal pentru leader, inaintas sau strune
  • Design & Concept: WFT Germany

 



Cod Pret recomandat Pret/Unitate culoare diametru rezistenta fir lungime
WFC10-020 FIR WFT PENZILL FLUOROCARBON SMOOTH 100M 0,20 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 63.00 RON 0.63 RON/M Transparent0,20 mm2,9 kg100 m


Fir ET Power Winter 50m
4.60 lei
Fir inaintas Cralusso Prestige
21.00 lei
Fir Inaintas Cralusso
18.00 lei
Fir Cralusso Feeder pentru Forfac
21.00 lei
Fir Cralusso FluoroCarbon
32.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului