COADA MINCIOG BENZAR NEO METHOD
Descriere produs

Pasionatii de feeder, method feeder, pescuit la bologneza, varga si rubesiana vor fi incantati de aceasta serie unica de manere de minciog realizate integral din carbon IM8. Fie ca vorbim de maluri inalte, taluzuri din beton sau lungimi mari de lansete sau vergi, folosirea unui minciog suficient de lung pentru a nu pune in pericol ansamblul - este extrem de importanta.
Benzar Zsolt a gandit aceasta gama pe sistemul de mufare, si nu telescopic. Explicatia e simpla: prin mufare, punctul de contact are o conexiune pe suprafata mai mare si, prin urmare, o rezistenta mult sporita fata de modelele standard, telescopice. De altfel, mufarea este specifica rubesienelor - cele mai lungi vergi folosite in pescuitul stationar.
Materialul de constructie, Carbonul IM8 asigura ansamblului montat (cu capul de minciog) o rigiditate incredibila, ceea ce face ca manipularea pana la aducerea pestelui sa fie extrem de facila, chiar cu o singura mana. Aici veti constata diferenta majora intre manerele din material compozit si cele din carbon.
Cotorul manerului se termina cu o ferula metalica ce are un filet solid pentru accesul la segmentele din interior. Este construita sa fie durabila, pentru utilizare indelungata.


Cod Pret recomandat tip lungime Material caracteristici lungime transport numar elemente
71732-300 BENZAR NEO METHOD COADA MINCIOG ELEMENTE 3,00M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 200.00 RON Neo Method3 mIM 8207 g118 cm3
71732-400 BENZAR NEO METHOD COADA MINCIOG ELEMENTE 4,00M 232.00 RON Neo Method4 mIM 8312 g149 cm3


Coada Minciog GS Pluto
58.00 lei
Coada Minciog EnergoTeam Black Fighter 2m
83.00 lei
Coada Minciog TGV Carp 180cm
58.00 lei
Coada minciog ET Deluxe
26.00 lei
COADA DELUXE ALUMINIU 3R
26.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului