LANSETA BOLOGNEZA BENZAR RIVER BOLO
Descriere produs

Daca ai trait vreodata agonia unei rupturi de mreana sau scobar mare in curent, atunci stii ca, pentru acest stil de pescuit, ai nevoie de o bologneza care sa te ajute in intepare si, mai ales, in dril. 

Cu siguranta si Benzar Zsolt a avut aceste trairi de-a lungul timpului si, practic, acela a fost momentul cand a luat fiinta proiectul River Bolo. 

Materialul de la care porneste constructia este carbonul IM12, cu o modularitate suficient de densa pentru a genera un blank cu sageata dreapta, care nu flambeaza la revenire. De altfel, daca veti intalni un "scobarist pasionat", acesta este primul lucru pe care il urmareste la o asemenea lanseta. 

Greutatea este suficient de redusa pentru a permite un pescuit de zi complet, care sa nu genereze oboseala mainii sau a incheieturii. In acest sens, inelele sunt cu profil subtire, cu pastila SiC, care sa nu afecteze in niciun fel tensiunile generate de frecarea cu monofilamentele de diametre reduse. Lungimea picioarelor este suficient de lunga, incat sa previna fenomenul de "lipire" de blank, des intalnit in conditii de umiditate ridicata. 

Chiar daca incadrarea de putere (exprimata in grame 3-30) nu tradeaza informatii multe, trebuie sa stiti ca puteti folosi aceasta lanseta pentru un pescuit pe curentul rapid al Dunarii, fara probleme. 

Foarte important: Pentru o distributie cat mai buna a fortei pe segmentul de varf - aceasta lanseta are 3 inele culisante de ghidaj  sub inelul de varf. 

Mandrina este solida, dar tot cu greutate redusa, pentru o stabilitate si echilibrare in utilizare. 

Chiar daca nu este greu de intuit, dat fiind incadrarea de pret, River Bolo este la momentul actual, nava amiral intre bolognezele realizate sub semnatura benzar Zsolt. 

Specificatii tehnice:

  • Inele: SIC - Siliciu Carbid
  • Mandrina Metalica - de mare rezistenta
  • Portiune maner cu strat de mare aderenta pentru conditii de umiditate ridicata
  • Capison protectie ABS
  • Blank: Carbon IM12
  • Husa din material textil (Velur) cu inchidere Velcro


Cod Pret recomandat Lungime Numar elemente Greutate lansare Lungime Transport Greutate
11090-500 LANSETA BENZAR RIVER BOLO 5m There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 528.00 RON 5 m53 - 30 g147 cm252 g
11090-600 LANSETA BENZAR RIVER BOLO 6m 720.00 RON 6 m63 - 30 g266 g266 g
11090-700 LANSETA BENZAR RIVER BOLO 7m There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 776.00 RON 7 m73 - 30 g392 g392 g


Lanseta EnergoTeam Viking Bolo
42.00 lei
Lanseta EnergoTeam Blade Bolo
576.00 lei
LANSETA BENZAR ALLROUND BOLO
307.00 lei
LANSETA KAMASAKI RIVER BOLO
78.00 lei
LANSETA ENERGOTEAM EMERALD RIVER BOLO
248.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului