Benzar Mix Maggot Glue
Descriere produs

Benzar Zsolt folosește cu succes de câțiva ani buni tehnica de pescuit cu viermuși colați, atât pe ape curgătoare cât și pe celer stătătoare, ăn cele din urmă finalizând și produsul care-i poartă numele, rezultatul amestecului a două substanțe poroase de înaltă calitate.

Poate fi găsit pe rafturile magazinelor într-o cutie de 200 ml, practică, cu capac cu șurub. În momentul utilizării trebuie să ne asigurăm ca viermușii să fie curați, fără rumeguș sau alte materiale, astfel vom atinge o colare cât mai perfectă. Cel mai bine este ca, după ce viermușii trec prin sită, să fie spălați și uscați într-un prosop. Ca primă fază, pudrăm bine viermușii deja curățați, după care îi scuturăm bine, în recipientul în care se află, astfel ca fiecare viermuș să fie bine acoperit cu colant. Apoi pulverizăm foarte puțină apă și îi amestecăm din nou. În final, foarte important, viermușii trebuie tasați bine pe fundul recipientului pentru eliminarea aerului dintre viermuși și să se lipească unul de celălalt. Dacă dorim să-i colăm cu pietriș spălat, pentru îngreunare, pietrișul trebuie adăugat înainte de colare și înainte de presarea viermușilor. Dacă am făcut totul cum trebuie, în câteva minute suntem gata, iar viermușii colați pot fi luați în mână. Binențeles, dacă simțim că nu sunt bine colați, prin adăugare de puțin colant putem corecta situația. Scopul final este ca toți viermușii să poată forma într-un bulgăre mare.

PONT: Dacă ne pudrăm palma cu făină de mălai atunci viermușii colați se vor lipi mai puțin de mâna noastră, astfel și alcătuirea de bulgări va fi mai ușoară!



Cod Pret recomandat tip culoare mod ambalare
94005-150 Benzar Mix Maggot Glue,200ml 22.00 RON 110 RON/L original, whitealb200 ml


Sticky Grain Lipici Carp Expert 250g
6.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Practici cu feederul pe Dunare
Publicat: 2020. februarie 05.
Mrene si scobari pe valea Oltului la bologneza
Publicat: 2020. ianuarie 08.
Pescuit la mreana pe Olt cu pluta bologneza
Publicat: 2019. martie 14.
O partidă cu două tehnici diferite
Publicat: 2019. februarie 14.
Energofish magazin - 2019 ianuarie
Publicat: 2019. ianuarie 31.