WIZARD CATMAGNET
Descriere produs

Un accesoriu inventat in Ungaria, dar extrem de popular intre pescarii de somn din intreaga Europa, Catmagnet este un dispozitiv din doua componente care se conecteaza prin magneti pentru o eliberare rapida a monturii de baliza, in momentul in care avem trasatura. 

Dispozitivul se compune din doua segmente, primul, de culoare deschisa (Alba) are rol flotant si va ramane culisant pe linia principala, dupa trasatura. Al doilea segment (Albastru sau Verde) are aripioare de matisaj fir, care pot inmagazina pana la 20m de fir textil rezistent. In functie de distanta de baliza pe care o preferam, putem utiliza orice lungime de fir dorim. Acest al doilea segment, dupa atacul pestelui, ramane legat prin fir de baliza. 

Intre cele doua parti ale dispozitivului, exista 6 magneti inserati, care, prin rotire ne permit reglarea puterii de atasare a celor doua segmente. 

1. cea mai fragila conexiune echivaleaza cu ruperea unui fir de 0.20mm

2. rezistenta medie echilaveaza cu ruperea unui monofilament de 0.25 - 0.28mm

3. rezistenta cea mai mare (pe care o vom utiliza pe ape curgatoare) echivaleaza cu ruperea unui monofilament de 0.30mm

Alte Specificatii

  • Segmentul care se leaga de baliza se ataseaza cu o agrafa care nu necesita nod: Knotless 
  • Ambele segmente au lacasuri se inserare starleti (4) pentru o identificare facila pe timp de noapte

Cu toate ca in exemplul de mai jos, vedeti functionarea dispozitivului cu o baliza, imaginati-va ca puteti pescui pe Dunare si fixati dispozitivul de o creanga deasupra apei. Daca in mod normal am utiliza un monofilament subtire, pe care trebuie sa-l legam de fiecare data din nou, prin eliberarea rapida magnetica, nu e nevoie sa le legam din nou.



Cod Pret recomandat tip
79300-001 WIZARD CATMAGNET ADAPTOR MAGNETIC FIXARE MONTUIRA SOMN There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 205.44 RON Nou Catmagnet


Set Distantier rapitori
10.00 lei
Koos Catfish Tub Silicon Transparent 2,5mm 10buc
7.00 lei
Koos Catfish Forfac Combi cu Doua Ancore
43.00 lei
Fir Plutitor Koos Catfish
48.00 lei
Tub Thermo Koos Catfish
6.50 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului