BENZAR FEEDER TAVA LATERALA 67*51 CM
Descriere produs

Un accesoriu care se preteaza cu montare atat pe scaunul de feeder, cat si pe lada de competitie. Incepand cu 2024, se vor regasi in potofoliul celebrei marci Benzar si accesorii destinate scaunelor de competitie, asa cum este si aceasta tava laterala.

Odata cu dezvoltarea pescuitului de competitie, comfortul si viteza devin aspecte extrem de importante pentru un pescuit de viteza. Depozitarea si pastrarea nadei, dar si a momelii vii se face cu ajutorul acestui accesoriu care are o suprafata de 67x51 de centimetri. Tavita este realizata exclusiv din materiale durabile de cea mai buna calitate. Tavita are marginile iesite in profil, fapt care ne ajuta la depozitarea vaselor si a cutiilor de momeala. Sistemul de prindere pe piciorul scaunului de feeder sau a ladei de competitie se face cu ajutorul unei cleme cu deschidere care poate culisa si pe inaltime. 

Pentru protejarea de razele soarelui a nadei semiumectate si a momelii vii puteti achizitiona umbrarul. Bineinteles, aceeasi protectie o asigura si impotriva ploii. Nimic nu e mai suparator decat a avea pelete supraumectate sau viermi care sa inoate in apa. Pozitia umbrarului poate fi reglata cu ajutorul unor suruburi fixate in partile laterale ale tavitei.

O recomandam pentru pescarii de competitie (Stationar - Feeder, Method Feeder), dar si pentru toti cei care vor sa-si pastreze momeala in conditii optime. 

Specificatii tehnice:

  • Compatibilitate diametru picioare: 20mm, 40mm
  • Design & Concept: Benzar Mix
  • Productie: Aluflokk Hungary - produs manufacturat


Cod Pret recomandat marime
75045-450 BENZAR FEEDER TAVA LATERALA 67*51 CM 850.00 RON Nou 67*51 CM


Cutit Pentru Curatat Pesti Rotund
15.00 lei
Plita Lemn Pt. Curatat pesti
125.00 lei
Sarma Pentru Aplicarea Elastic Rubensiana
3.20 lei
Cutit Pentru Curatat Pesti
15.00 lei
Cutit Pentru Curatat Pesti Deluxe Inox
15.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului