This product is currently not available.
SET VASE PLIABILE EVA 5BUC/SET 37X25X9CM
SET VASE PLIABILE EVA 5BUC/SET 37X25X9CM

Pentru pescarii pasionati de feeder, a avea totul la indemana in ceea ce priveste accesoriile, e vital. Nu doar componentele de monturi, cosulete, firele sau bagajeria e importanta, ci si pastrarea nadelor si a momelilor in conditii cat mai optime. 

Setul de pastrare a vaselor necesare pastrarii momelilor de la Carp Expert este compus dintr-o cutie mare (40x25cm, Inaltime: 10cm. Capacul este transparent, pentru a vedea in orice moment in care vas ce fel de momeala avem si, mai ales, penttru protejarea nadei sau a momelilor in caz de ploaie sau vant puternic. Capacul se fixeaza/indeparteaza cu un fermoar solid.

In compartimentul principal, vom gasi alte vase de dimensiuni diferite care poate pot fi scoase in orice moment. Inaltimea lor este aceeasi cu cea a compartimentului principal, adica vasul de baza de transport. 

Vasul mai alungit este ideal pentru pastrarea nadei, care poate fi pregatita pentru partida de pescuit. Prin capacul superior, umectarea prealabila nu influenteaza o uscare a nadei, chiar si in conditii de vant puternic. 

Vasul de dimeniune medie este ideal pentru depozitarea micropeletelor pe care le vom folosi la armarea cosuletelor de feeder. Cele doua vase mici pot sa aiba utilizari multiple, pot chiar sa depoziteze momeala vie. 

Fiecare vas este impermbeabil si rezistent la orice fel de forte de presare. Acest EVA special poate fi indoit de mii de ori, el va reveni la forma initiala. Mai mult, daca le presam dupa curatare si utilizare, vor incapea chiar si in cele mai inguste locuri de depozitare. 

Galeata Pestisori KP-3 6l
63.00 lei
Galeata pestisori 4l cu capac
21.00 lei
Galeata 4l Cu Capac
18.00 lei
Galeata Pestisori EnergoTeam
64.00 lei
Galeata 12 Litri
9.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Aventuri cu feederul pe Ipoly
Publicat: 2020. aprilie 01.
O partidă cu două tehnici diferite
Publicat: 2019. februarie 14.
Magazin 2018 septembrie
Publicat: 2018. septembrie 06.