MULINETA BENZAR FEEDER-MATCH 4500
Descriere produs

Mulineta dedicata pasionatilor tehnicilor de finete, feeder clasic, method feeder sau pescuit cu pluta culisanta la distante mari. Cantareste nu mai putin de 290 de grame, dar beneficiaza de un angrenaj extrem de fluid in rulare, cu 7 rulmenti plasati in punctele cheie.

Proiectul realizarii acestei mulinete s-a intins pe o perioada de trei ani, cu numeroase teste realizate pentru a putea preveni orice neajunsuri care pot aparea pe parcursul drilului sau al operatiunii de nadire (feeder si method feeder). 

Pentru o desfasurare cat mai facila a firului in lanseu, Benzar Zsolt a optat pentru un diametru mare al tamburului, care faciliteaza si o viteza de recuperare mare. Tamburul de aluminiu este dotat cu un clips metalic rotund, care nu lezeaza firul, indiferent de diametrul pe care il vom alege. 

Capacitatea tamburului este gandita foarte bine, pentru a nu-l incarca suplimentar cu sute de metri de fir pe care nu il vom utiliza, dar suficient de mare pentru a ne ajuta in cazul unei evadari furibunde de peste mare (0.25mm/180m)

Ceea ce va suprinde placut orice pasionat de feeder sau method feeder este reglarea fina a franei, care ne permite sa opunem suficienta rezistenta unui crap mare, dar si un reglaj ultra fin cand pescuim cu fire subtiri atunci cand pescuim la pesti de talie mica si medie. 

Tamburul de aluminiu permite folosirea firelor textile de diametre mici iar raportul de recuperare este unul specific tehnicilor pentru care a fost proiectata. Acest model se echilibreaza perfect cu orice lanseta de 3.30m, respectiv 3.60m din gama de lansete dedicate Benzar.  

Atentie! Mulineta se livreaza fara tambur de rezerva.



Cod Pret recomandat marime rulmenti raport recuperare material mulineta capacitate tambur greutate
20150-450 MULINETA BENZAR FEEDER 4500 314.00 RON 45006+15,0:1Grafit0,25 mm / 180 m290 g


Mulineta Carp Hunter Feeder Runner 6000
85.00 lei
MULINETA FEEDER NEO
187.00 lei
MULINETA CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER
149.00 lei
MULINETA CXP PRO POWER FEEDER
190.00 lei
MULINETA SONIK SKSC COMERCIAL FEEDER
289.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului