COSULET METHOD FEEDER CRALUSSO SLOW SINKING CU MATRITA 15G
Descriere produs

O inovatie unica marca Cralusso, momitorul cu scufundare lenta are marele avantaj al unei prezentari super senzitive. in straturile medii si superioare ale apei. 

Momitorul este construit dintr-un material plastic transparent, cu lestaj colorat in albastru Cralusso. Momitorul method cantareste 15g si, pentru o aerodinamicitate cat mai buna, are un dispozitiv minuscul sub forma aripioarelor de sageti pe capatul superior al tijei. 

Ideea de a pescui intre ape nu este una noua si isi are bazele intr-un dintre cele mai spectaculoase tehnici de pescuit la pluta: Tehnica Match (Sheffield). 

Fara exceptie, in tehnica Method prezentarea are loc pe substrat, intr-o zona nadita. Dar pot exista multipli factori de mediu care sa influenteze hranirea pestelui intre ape (lipsa oxigenului spre substrat, diferentele de temparatura in straturile apei). Acest lucru il vom suprinde foarte des la temperaturi ridicate, cand pestii cauta hrana in intreaga coloana a apei. 

Kralik Karoly, proprietarul Cralusso nu este doar un pescar impatimit, ci si unul dintre cei mai notorii inventatori din Ungaria. 

Specificatii tehnice:

  • Tija culisanta centrala
  • Dispozitiv Dart pentru aerodinamicitate
  • Coaste transversale de sustinere a nadei
  • Eliberare facila a continutului
  • Matrita cu deschidere dubla - inclusa in pret
  • Comportament: Lent Scufundator
  • Tehnica de aplicatie: Method Feeder


Cod Pret recomandat tip marime
58275-016 Cralusso Slow Sinking Method Set (Cosulet + Forma) 29.00 RON Set Cosulet Slow Sinking MethodCoslet + Matrita 15g


Set Momitoare Method Feeder CE
26.00 lei
CARP EXPERT METHOD APA CURGATOARE DISTANTA MARE
11.00 lei
MOMITOR CARP HUNTER FLAT METHOD
12.50 lei
MOMITOR CARP HUNTER FLAT METHOD MINI
9.00 lei
FEEDER CAGE LOADER SOFT
6.50 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului