Nada Benzar Mix Method XL Series
Descriere produs

Ați observat vreodată că pescarii noștri folosesc aproape întotdeauna micropeleții pentru îmbogățirea nadelor din seria Method? Acest lucru nu este o coincidență, deoarece aceste amestecuri sunt complet omogene și nu conțin ingrediente de granulație mare, dar atunci când sunt îmbogățiți cu peleți, ele pot reprezenta o bucată mai serioasă pentru pești.

Acest lucru l-am observat și noi, de aceea am conceput nadele Seria Method în varianta XL, care nu se referă la ambalaj, ci la mărimea componentelor.

Nadele XL conțin un procent ridicat de peleți halibut de formă întreagă și sub formă de spărtură, datorită cărora nu mai sunt necesare îmbogățiri ulterioare și astfel se pretează a fi folosite în principal într-un coș arcuit. Desigur, simbolul XL indică, de asemenea, că, cu un amestec atât de bogat, vom putea prinde și crapi mari, deoarece exemplarele capitale vor aprecia dacă au o hrană înbelșugată pe patul de nădire.        

Conținutul ridicat de făină de pește, ingredientele atent alese și cantitatea potrivită de arome caracterizează aceste nade.

Și aromele liniei Seria Method sunt extinse în continuare din moment ce a fost adăugat o aromă XL de „ciocolată amară-mentol", care este complet unic pe piață!



Cod Pret recomandat tip mod ambalare
98006-076 BENZAR MIX SERIA METHOD XL SCOPEX 800GR 20.00 RON 25 RON/KG scopex800 g


Nada Cukk Joker
9.00 lei
Nada Cukk Nashi (Larve De Libelula)
14.00 lei
Baton Nada Compacta Cukk
27.00 lei
Nada Benzar Ice Mix
8.20 lei
Nada Carp Hunter 800g
7.50 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Cu feederul pe lacul Leveleki
Publicat: 2021. mai 12.
Pescuit la method la peste mare
Publicat: 2020. septembrie 02.
Pescuit selectiv la method
Publicat: 2020. iunie 10.
Energofish magazin - 2020 aprilie
Publicat: 2020. aprilie 29.
Totul e bine cand se termina cu bine
Publicat: 2020. aprilie 15.