This product is currently not available.
LANSETA L&K PERCH BLADE UL
LANSETA L&K PERCH BLADE UL

Seria de lansete Perch Blade este un proiect perfectionat de consultantii maghiari ai companiei Salmo, in special de Lukacsi Bela, unul dintre cei mai cunoscuti ghizi de pescuit la rapitori din Ungaria. 

Varful Blecktorizat (carbon plin) este una dintre inovatiile pe care vechile generatii Perch Blade nu o aveau perfectata. Potrivirea diametrului cu blankul propriu-zis este o munca ce a necesitat luni si luni de testari, exclusiv cu naluci usoare, cu greutati cuprinse intre 2 si 8grame.  

Blankul pana la imbinarea cu varful blecktorizat este realizat din carbon IM12, menit sa confere o rezerva de putere in dril, dar si robustete pentru incarcarea nalucilor din gama 5-8grame. 

In mod evident, pastilele inelelor sunt ceramice, pentru ca firele textile sunt in multe situatii obligatorii in pescuitul la rapitori. chiar daca suporta folosirea firelor textile, le recomandam cu diametre mici sau monofilament, intrucat peretii blancului, atat in zona de varf, cat si la cotor, vor avea o rezonanta aparte - si ne vor transmite orice informatie despre naluca si entitatea care o ataca. In acest sens a fost construit si manerul tip Split Grip. 

Lanseta Bokor Spin
202.00 lei
Lanseta BOKOR Micro Jig
246.00 lei
Lanseta Et Wizard Classic Jig
152.00 lei
Lanseta Wizard Drop Shot
157.00 lei
LANSETA KAMASAKI SUPER SPIN NEW
46.50 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Energofish Magazin 2020 noiembrie
Publicat: 2020. noiembrie 26.
Energofish Magazin 2020 septembrie
Publicat: 2020. septembrie 30.
Energofish Magazin - 2020 august
Publicat: 2020. august 19.