SET AVERTIZOR KAMASAKI THUNDER C3-W
Descriere produs

Set de avertizoare electrice Kamasaki Thunder Marca Kamasaki oferă o gamă de produse cu raport preț-calitate foarte bun. Din aceste produse face parte și această serie de avertizoare electrice. Avertizoarele electrice sunt tot mai frecvente utilizate în rândul pescarilor. Dacă nu doriți să urmăriți constant vârful lansetei sau bobina de semnalizare, acestea vor fi de mare ajutor în timpul pescuitului. Vor semnaliza atât trăsăturile pe tragere, cât și cele pe cădere (swinger). Folosirea semnalizatorului crește confortul pescuitului, nu trebuie să vă concentrați asupra echipamentului, vă puteți odihni liniștit și nu trebuie să renunțați nici la pești. Seturile Thunder sunt puse într-o cutie de plastic, indiferent de numărul de bucăți, fiind perfect pentru depozitare și transport. Disponibil în versiunile 2, 3, respectiv 4 + 1, unde primul număr reprezintă numărul de semnalizatoare iar +1 receptorul. Receptorul radio este capabil să semnalizeze trăsăturile până la o distanță de 150 de metri, astfel încât utilizatorul aflat mai departe de echipament poate fi informat despre capturarea peștilor. Caracteristicile receptorului: Butonul de sus este utilizat pentru a porni / opri aparatul. Buton volum "V" pentru a face receptorul mai silențios sau mai tare, putânduse alege între 6 nivele. De asemenea, puteți găsi pe semnalizator un buton ON / OFF. Filetele de pe semnalizatoare sunt compatibile cu orice tijă/suport utilizate pentru pescuit. Sursa de energie: Receptorul funcționează cu 3 bucăți, iar indicatorii funcționează cu 2 baterii AAA, care reprezintă o soluție eficientă din punct de vedere energetic.

Set practic, indiferent de experiența pescarului, cutia de depozitare asigură un transport și o depozitare practică și poate fi de asemenea, o combinație practică și perfectă ca și cadou.

Cod Pret recomandat tip raza actiune
78007-302 KAMASAKI SET AVERTIZOARE THUNDER C3-W AAA 2+1 307.00 RON Thunder 2+1150 m
78007-303 KAMASAKI SET AVERTIZOARE THUNDER C3-W AAA 3+1 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 384.00 RON Thunder 3+1150 m


Avertizor Carp Expert NG
83.00 lei
SET AVERTIZOR SENTIAL
478.00 lei
Avertizor Electric Black Fighter
79.00 lei
Avertizor Digital Carp Hunter Starfish
50.00 lei
SET AVERTIZOR PIAVE
528.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Energofish Magazin iunie 2019
Publicat: 2019. iunie 20.