CARP EXPERT CAP MINCIOG CAUCIUCAT PRO METHOD ADVAN
Descriere produs

Cap de minciog recomandat pasionatii tehnicii method, datorita a doua aspecte importante: Dimensiunea generoasa (implicit greutatea redusa) si faptul ca are plasa cauciucata. 

Avantajul folosirii unei plase cauciucate este multiplu: dispare problema mirosului si cea a deteriorarii plasei, mai ales atunci cand nu avem timp sa uscam capul. Degorjarea pestelui este, totodata, mult mai facila, intrucat eiberarea  carligului se face mult mai facil decatt atunci cand folosim o plasa ecologica.

Marimea capului si constructia solida, il recomanda pentru pescuitul pestilor de talie medie. si mare. Totodata, este indicata folosirea manerelor de carbon tip put-over pentru o manipulare cat mai facila si eficienta. 

Important: Acest Produs este recomandat in primul rand pasionatilor de peste de talie medie si mare. Are o constructie extrem de solida, deci se preteaza perfect pentru crapi de pana la 3-4kg. 



Cod Pret recomandat tip marime caracteristici
71026-335 CARP EXPERT CAP MINCIOG CAUCIUCAT PRO METHOD ADVAN There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 56.00 RON Pro Method Advance45x35x40 cm230 g
71026-340 Carp Expert Cap Minciog Cauciucat Pro Method Advan 59.00 RON Pro Method Advance50x40x40 cm260 g


Cap Minciog ET Mono
50.00 lei
Cap minciog ET Ghost Mesh
67.00 lei
CAP MINCIOG COMPETITIE BLACK SUPER CARP
49.00 lei
CAP MINCIOG COMPETITIE MICRO GHOST
72.00 lei
CAP MINCIOG COMPETITIE MONO STRONG
64.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului