Nada Benzar Mix Fine Carp
Descriere produs

De ce are nevoie un crap? Foarte puțini oameni știu acest lucru Benzar Zolt fiind unul dintre ei. Gama Fine Carp iese în evidență datorită experienței de zeci de ani a multiplului campion (existând deja multe rețete de nade de crap prinzătoare ce se leagă de numele lui)!

Aceste nade conțin numai ingrediente care sunt irezistibile pentru prietenii noștri mustăcioși. Acestea sunt, în principal, cereale și produse de panificație care, atunci când sunt amestecate în proporția ideală și condimentate cu un pic de secret, formează un amestec incredibil de atrăgător!

Cuvântul „fine" face aluzie la textura nadei, care este întradevăr fină, astfel aceste amestecuri sunt ideale și în tehnica method. Singura diferență între cele două tipuri este culoarea, deoarece versiunea galbenă este eficientă în apă caldă, în timp ce versiunea neagră este imbatabilă în pescuitul pe ape reci.

De fapt, recomandăm aceste nade în pescuitul staționar de orice tip, ele dovedindu-se a fi prinzătoare, nu doar în partidele de pescuit de zi cu zi, ci și în concursurile de pescuit!



Cod Pret recomandat tip culoare mod ambalare
94005-086 BENZAR MIX FINE CARP BLACK 1KG 16.00 RON 16 RON/KG Fine Carpnegru1 kg
94005-087 BENZAR MIX FINE CARP 1KG 16.00 RON 16 RON/KG Fine Carpnatur1 kg


Nada Cukk Joker
9.00 lei
Nada Cukk Nashi (Larve De Libelula)
14.00 lei
Baton Nada Compacta Cukk
27.00 lei
Nada Benzar Ice Mix
8.20 lei
Nada Carp Hunter 800g
7.50 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Energofish Magazin 2020 iunie
Publicat: 2020. iunie 24.