This product is currently not available.
Benzar Mix Method Pellet, ciocolata-portocale
Benzar Mix Method Pellet, ciocolata-portocale

  Pungă de peleți cu formule de arome extrem de prinzătoare pe baza rețetei lui Zsolt Benzar. Pe lângă Seria de nade Method Benzar și peleți de 2 mm, seria s-a extins și mai mult cu peleți de dimensiuni mai mari.

Peleții de 4, 8 și 12 mm pot fi folosiți și singuri pentru nădire sau pe cârlig. Versiunea de 4 mm poate fi folosită chiar și într-un coșuleț method. Dimensiunile mai mari pot fi folosite pentru selectarea peștilor mai mari sau chiar pentru îmbogățirea nadelor de bază.

Culoarea este roșie, cu o nuanță minimă portocalie, combinată cu o aromă și gust foarte intens de portocală, ciocolată.

Peleții găuriți, combinați cu un porumb de cauciuc sau un boilies plutitor, pot fi o momeală de vară foarte atrăgătoare, dar pot fi oferite și singuri, desigur.

Varianta de 18 mm poate fi o alternativă bună pentru pescarii de crap pe timp de vară, mai ales în această combinație specială de aromă. Eficiența sa poate fi îmbunătățită în continuare prin adăugarea de aromele binecunoscute Benzar, cum ar fi Bait Steam sau Bait Liquid, care formează un nor suplimentar în jurul peleților pe fundul apei, atrăgând peștii de talie mai mare.

PELETE MICRO MATCH BETAIN
24.00 lei
Benzar Mix Micropelett Feeder
16.00 lei
Benzar Mix Pellet Pack 2 in 1
30.50 lei
BENZAR MIX SUMMER PELLET BOX + TWISTER
29.00 lei
BENZAR MIX WINTER PELLET BOX +TWISTER
29.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului