MULINETA CARP EXPERT DYNAMIC FEEDER
Descriere produs

Mulineta conceputa pentru pasionatii de feeder care vor un echipament robust, capabil sa reziste in drilurile cu peste mare, dar si in conditii dificile - cum ar fi pescuitului pe rauri cu debit mare. Beneficiaza de un raport de recuperare mare, care ne permite o eficienta ridicata in nadirea succesiva a locului de pescuit, Mulineta este dotata cu sistem de franare extrem de precis, cu reglare micrometrica si extrem de responsiva. 

Tamburul are baza capitonata cu un strat de cauciuc, inovatie extrem de utila pentru aceia care pescuiesc cu fire textile. Este stiut faptul ca, la temperaturi scazute, textilul are tendinta de a se roti pe tambur, o situatie extrem de suparatoare, mai ales daca suntem intr-un dril cu un peste.

Desi vorbim de o mulineta incadrata in categoria medie-mare de marime, tamburul de aluminiu are rolul de mentinere a greutatii scazute a ansamblului pentru o manuire cat mai usoara in dril si lanseu. 

Dimensiunea mulinetei (6000) este pretabila pentru majoritatea aplicatiilor feeder, indiferent ca vorbim de pescuit pe lac sau pe ape curgatoare.

Specificatii tehnice:

  • Frana Frontala cu reglaj micrometric
  • Design & Concept: Carp Expert


Cod Pret recomandat marime rulmenti raport recuperare material mulineta tambur capacitate tambur greutate
20926-600 Mulineta Carp Expert Dynamic Feeder 6000 184.00 RON 60006+16,0:1GrafitAlumíniu0,30 mm / 145 m418 g


Mulineta Carp Hunter Feeder Runner 6000
85.00 lei
MULINETA FEEDER NEO
187.00 lei
MULINETA CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER
149.00 lei
MULINETA CXP PRO POWER FEEDER
190.00 lei
MULINETA SONIK SKSC COMERCIAL FEEDER
289.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului