This product is currently not available.
LANSETA KAMASAKI SUPER CARP
LANSETA KAMASAKI SUPER CARP

Lanseta de crap realizata din doua segmente, construita din carbon compozit si manere din EVA in jurul mandrinei DPS cu anouri metalice. Chiar daca materialul din constructie genereaza o greutate considerabila a lansetei, de 442 de grame, nu uitati ca vorbim de o lanseta pe care o vom avea in mana in timpul lanseului si al drilului. 

Forta de incarcare a blancului in timpul lanseului este excelenta, conferita de puterea de 3.5livre si tot puterea va fi cea care va dicta si in timpul drilului, la evadarile furibunde ale pestelui in apropierea malului. Avantajul materialului compozit este acela ca, spre deosebire de carbon, suporta forte de torsiune mai mari, chiar daca la o parabolicitate mai accentuata. 

Constructia acestei lansete urmeaza linia lansetelor de crap de ultima generatie: Armare tip split grip la manerele din EVA. Practic, avem blancul expus pentru o senzitivitate mai mare in timpul drilului. Mandrina poate suporta orice dimensiune de mulineta de crap (recomandam modelele Long Cast).

Inelele cu pastila ceramica suporta cu brio folosirea inaintasului textil, pe care il recomandam legat la capatul liniei principale pentru o tensionare cat mai buna a blancului in lanseu. 

Specificatii tehnice:

  • Maner EVA superior si inferior
  • Constructie maner: Tip Split Grip
  • Mandrina Standard DPS doua anouri metalice
  • Inele SIC (Siliciu Carbid)
Lanseta C.E. Double Tip Heavy
258.00 lei
Lanseta C.E. Double Tip Junior, 3.0 LBS, 3m, Heavy
248.00 lei
LANSETA SONIK XTRACTOR CARP
353.00 lei
LANSETA THE ONE CAST LCX-13 3,90 M 3.5 LBS
560.00 lei
LANSETA SONIK DOMINATORX CARP
556.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului