Lanseta C.E. Double Tip Junior, 3.0 LBS, 3m, Heavy
Descriere produs

Carp Expert Double Tip reprezintă noutatea absolută din peisajul românesc în materie de lansete. Inovaţii de tipul lansetelor 2 în 1 au mai existat în familia Energofish, mai ales în ceea ce priveşte lansetele match-feeder, însă odată cu lansetele C.E. Double Tip avem în faţă două lansete, una pentru pescuitul exclusiv la crap şi una pentru pescuitul la feeder. Nu de puţine ori socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din târg, iar o partidă de pescuit la crap cu boilies la mare distanţă nu a dat rezultate, în schimb o simplă abordare la feeder a făcut diferenţă. Lansetele Double Tip au fost lansate exact din aceste motive.
Double Tip Junior are lungimea de 3 metri şi o acţiune de 3lb. Ele sunt realizate din carbon IM10 şi au o acţiune heavy. Această lansetă se adresează în primul rând celor mai tineri dintre pescari care doresc să desluşească tainele pescuitului la crap şi feeder. Blankul este suplu, mandrina clasică, uşoară şi mânerul alungit dotat la capăt cu material grip, fac din această lansetă unealta perfectă pentru tinerii doritori de calitate şi rezultate.
Aceste lansete au fost concepute pentru a ajuta pescarul să aibă capturi chiar şi în cele mai dificile zile când peştii refuză momelile mari, iar o regândire tactică este necesară, mai exact o schimbare de la un pescuit la distanţe mari la unul mai fin şi mai aproape de mal.

Cod Pret recomandat lungime greutate lansare
13394-300 Lanseta C.e. Junior Double Tip 3,0lbs 3,00m Heavy 248.00 RON 3m3Lbs


Lanseta C.E. Double Tip Heavy
258.00 lei
LANSETĂ KAMASAKI SUPER CARP
111.00 lei
LANSETA SONIK XTRACTOR CARP
353.00 lei
LANSETA THE ONE CAST LCX-13 3,90 M 3.5 LBS
560.00 lei
LANSETA SONIK DOMINATORX CARP
556.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului