This product is currently not available.
FIR BENZAR RIVER FEEDER TEFLON TRANSPARENT
FIR BENZAR RIVER FEEDER TEFLON TRANSPARENT

Benzar Zsolt este cunoscut in primul rand pentru familia extinsa de momeli de pescuit, aplicabile in toate tehnicile de pescuit autohtone. In ceea ce priveste firele, Zsolt a testat multiple modele, niciunul suficient de rezistent pentru tehnica pescuitului pe rau, care presupune o tensiune permanenta uriasa. 

Proiectul realizarii firului River Feeder a fost unul indelungat, care a durat timp de mai multi ani si a necesitat numeroase partide de pescuit pe Olt si Dunare. Spre deosebire de monofilamentele clasice dedicate tehnicii feeder sau method, Zsolt a ales sculoarea Clear (Stravezie), intrucat prudenta pestelui salbatic nu poate fi comparata cu cea a pestelui de pe acumulari. 

Plaja de diametre a fost stabilita intre 0.20mm - recomandat in zone cu un curent lin, unde nu lansam cosulete grele, cu pesti tinta de talie mica si medie - si pana la 0.30mm, grosime recomandata pentru zone in care tintim crapul si mreana, pesti extrem de luptatori, mai ales daca tinem seama si de forta curentului. 

Firul este acoperit cu un strat superior de PTFE (Teflon), menit sa protejeze linia mai ales in zonele cu piatra si structuri submerse abundente. Un fir rezistent la abraziune este vital in pescuitul pe ape curgatoare.

Fir Titan Power
4.60 lei
Fir Erson Taifun
7.50 lei
Fir EnergoTeam Ultra Power 150m
9.00 lei
Fir Professional 0.45mm
4.00 lei
Fir Kamasaki Super 100 m
5.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Pescuit la method la peste mare
Publicat: 2020. septembrie 02.
Energofish Magazin 2020 iunie
Publicat: 2020. iunie 24.
Energofish magazin - 2020 mai
Publicat: 2020. mai 27.