FREZA COPCA 13 CM CU GEANTA CAMOU
Descriere produs

Freza de copca este un accesoriu obligatoriu pentru orice pasionat de pescuitul la copca. Si daca unii ar putea spune ca nu e obligatoriu, va spunem noi ca toporul, tarnacopul sau orice alt instrument nu face altceva decat sa deranjeze ceea ce cautam noi sub stratul de gheata.

Freza se livreaza cu cutite speciale cu fixare in 4 suruburi pentru o rezistenta cat mai buna in timpul utilizarii. Componentele, extrem de solide, sunt metalice cu exceptia manerelor din plastic rotative, menite sa usureze procesul perforarii.

Pentru un transport cat mai facil, in partea de mijloc exista un sistem de pliere cu surub cu filet supradimensionat. Cutitele se fixeaza cu ajutorul unei surubelnite tip stea (nu este inclusa) si beneficiaza de un capac de protectie din plastic. Pentru o depozitare in conditii cat mai bune, dupa folosire, freza se livreaza cu o husa culoare camou. Este recomanda stergerea cutitelor dupa utilizare cu o carpa uscata, pentru protejarea impotriva ruginei.



Cod Pret recomandat marime
80400-100 Freza Copca 13cm Cu Geanta Camou 235.00 RON 13 cm


Cutit Freza MORA HDL-1
20.00 lei
LAMA REZERVA PENTRU FREZA COPCA 13 CM
48.00 lei
FREZA COPCA DOUA BRATE LR-130D
292.00 lei
FREZA COPCA TELESCOPICA LR-150D
418.00 lei
FREZA COPCA LR-80SD
393.00 lei
Carași de sub gheață
Publicat: 2017-01-19 | Sursa: Nagy Levente | Articol

Vremea ultimelor zile și-a cam făcut de cap. Temperaturile coborâte, viscolurile ce au durat mai multe zile la rând ne-au îngreunat zilele. Pescuit … nici vorbă de așa ceva, ba chiar mai mult, nici măcar pe stradă nu s-a încumetat omul să iasă, darămite la pescuit. ...

Stiucile de sub ghiata
Publicat: 2018. ianuarie 18.