This product is currently not available.
CARP EXPERT SALTEA RECEPTIE COMFORT
CARP EXPERT SALTEA RECEPTIE COMFORT
Măsurile de protejare a peștilor sunt cârligul fără barbetă, drilul fără smuciri și forțări nejustificate, dezinfecția gurii și, nu în ultimul rând, utilizarea saltelelor de primire. Deja saltelele de primire clasice au prezentare un pas mare din acest punct de vedere, deoarece stratul de mucus al peștilor a fost protejat prin umezire adecvată și nu s-au lovit datorită materialului buretos. Acest lucru este adus la un nou nivel de salteaua de primire CarpExpertComfort, care are următoarele calități pentru a obține recunoașterea pescarilor și binențeles al peștilor care însă rămâne neauzită:

1. Înălțimea sa este de 40 cm! Aceasta este înălțimea perfectă pentru a vă îngenunchea lângă pește sau pentru a vă ghemuit confortabil pentru a elibera cârligul și a dezinfecta. Este convenabil să scoateți peștele din saltea pentru o fotografie și să-l țineți în siguranță, deoarece dacă totuși sare din mână, există suportul de dedesubt, astfel încât să nu cadă de la înălțime, ci doar să alunece în partea inferioară a patului. 2. Are dimensiuni uriașe! 120 cm lungime și 80 cm lățime, făcându-l ca cel mai mare crap din lume, dar și din cei mai mici să încapă 2-3 confortabil în ea, până la o fotografie. Rama este un cadru tub de metal ușor, dar foarte puternic, de 25 mm. Pliabil pentru transportul facil. Dimensiuni rabatabile: 60x80x18 cm. 3. Cadrul său superior are o copertă căptușită, astfel încât să nu loviți peștele cu vreo mișcare stângace. Partea inferioară a pânzei și a capacului acesteia se usucă rapid, fiind foarte rezistentă la uzură. La cele două margini ale fundului se află un material de plasă, astfel încât să se poată scurge excesul de apă. Cusătura este puternică și rezistentă.
Dacă este important pentru noi să protejăm peștii și să respectăm adversarul nostru, alegeți patul de primire CarpExpertComfort!
Septocarp Carp Expert
24.00 lei
Saltea Receptie Carp Expert
192.00 lei
SALTEA CRAP KAMASAK
41.00 lei
CARP EXPERT SALTEA RECEPTIE COMPACT
384.00 lei
CARP EXPERT SALTEA CRAP ORIGINAL
144.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Pescuit selectiv la method
Publicat: 2020. iunie 10.
Totul e bine cand se termina cu bine
Publicat: 2020. aprilie 15.
Din nou m am luptat cu crapii
Publicat: 2019. iulie 04.
O partidă cu două tehnici diferite
Publicat: 2019. februarie 14.
Dublu sau nimic
Publicat: 2018. noiembrie 07.