GEANTA PENTRU FORFAC KOOS
Descriere produs

Numele lui Koós Ferenc, pescar de somn, îi este cunoscut în cadrul pescarilor de răpitori, mai cu seamă cei de somn. O geantă rezistentă pentru forfacuri care îi poartă numele a fost adăugată gamei noastre de produse de pescuit la somn Koós.

Pentru capturarea somnilor sunt necesare cârlige cu o rezistență și mărime suficientă, atât pentru pescuit aproape de suprafață, cât și pentru cel la grund. Aceste cârlige de bază, în majoritatea cazurilor, sunt completate la lesă de un cârlig triplu, ceea ce le face dificil de depozitat. Recipientul cu pungi de plastic Koós oferă o soluție pentru aceasta, care ține forfacurile pregătite în pungi separate, așa că nu trebuie decât să le montați la începutul pescuitului și apoi să fie pusă momeala, fără a fi nevoie să petreceți timpul cu legarea cârligelor pe malul apei.

Pe lângă cârligele triple, și plutele au loc în geantă, adâncimea acesteia fiind de 7 cm.

Vine cu 6 pungi de plastic, dar desigur puteți achiziționa pungi suplimentare separat. Fabricat din țesătură rezistentă, hidrofugă și urechea are o inserție din plastic pentru o prindere ușoară. Soluția perfectă pentru orice pescar de somn care dorește să-și facă montura acasă, în condiții calme și dorește să le depoziteze în siguranță.

Cod Pret recomandat
80303-350 KO 123.00 RON


Suport Inaintas Cu Arc
15.00 lei
Suport Inaintas Cu Arc Deluxe Pluta
26.00 lei
Suport Inaintas cu Arc Deluxe Fluo
14.00 lei
SUPORT MONTURI FEEDER 8 POZITII 6,5CM
34.10 lei
SUPORT MONTURI FEEDER 12 POZITII 4,5CM
37.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Energofish magazin - 2020 mai
Publicat: 2020. mai 27.