VARGA KAMASAKI JUNIOR
Descriere produs

Varga Kamasaki Junior Marca Kamasaki oferă produse cu un raport calitate-preț foarte bună. Din această serie face parte și familia de vergi. Seria Junior, o vargă robustă și rezistentă care poate face față condițiilor dificile datorită tehnologiei avansate utilizate în producție.

Junior, cum reiese și din numele său, este recomandat și pentru pescarii începători, pentru că pescuitul staționar începe cu varga, acesta este piatra de temelie a pescuitului. Aici puteți învăța legăturile de bază pentru cârlige și fixările de bază pentru plute, plumbi, prinderea primilor solzoși cu ajutorul propriului nostru echipament pus la un loc de mâna noastră este cea mai bună cale de a obține primele experiențe de pescuit. Această serie se recomandă chiar și pentru pescuitul peștilor mai mari, precum crapi, prin montarea elasticului, caz în care trebuie să efectuăm o tăiere mai drastică a vârfului vergii. Datorită caracterului său se pretează chiar și cu un elastic mai gros, plin de 1,6, iar grosimea forfacului poate fi și de 0,16 mm.

Dacă nu dorim să folosim elastic, grosimea forfacului recomandat este de 0,14 mm, plută de 1 gram și cârlig de 12-14, putem face o partidă de pescuit staționară plăcută. Versiunile mai scurte sunt ideale pentru copii și adulți deopotrivă pentru pescuiturile la albitură din apropierea malului sau pentru prinderea peștișorilor momeală vie. Versiunea de 6 metri poate oferi alternativa perfectă pe apele curgătoare, varga având o rigiditate potrivită.

Blankurile vin în culori diferite în funcție de dimensiunea lor, astfel încât fiecare să își găsească preferatul. - 3 metri: albastru
- 4 metri: verde
- 5 metri: galben
- 6 metri: portocaliu Indiferent de experiența dobândită recomandăm această serie și datorită raportului bun calitate-preț și este o opțiune perfectă pentru copii, deoarece este bine tolerat în cazul greșelilor de începător datorită materialului său.

Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare lungime transport greutate
11002-301 VARGA KAMASAKI JUNIOR 3,00M 40.00 RON 3,00 m35-20 g111 cm117 g


VARGA KAMASAKI VIKING
18.00 lei
Varga EnergoTeam Blade Pole
424.00 lei
LANSETA BENZAR RIVER POLE
384.00 lei
VARGA KAMASAKI RIVER
65.00 lei
KAMASAKI KID VARGA CU LINIE ECHILIBRATA
29.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului