Nada Benzar Mix Novac
Descriere produs

Această nadă, cu granulație foarte fină, conține lapte praf, făină de plancton și diverse proteine și, datorită acestora, va face un nor puternic la dizolvarea în apă, nor care va reacționa imediat cu peștii care se hrănesc la suprafață. Este o noutate de nișă pe piață, care poate fi folosită în pescuitul de-a lungul malului și este excelentă pentru peștii pașnici, crap, caras, plătică și alți pești care se hrănesc la suprafață sau în apropierea ei. Este, pur și simplu, excelentă, fără adăugarea de aditivi, dar poate fi folosită și în combinație cu alte nade pentru a o  transforma într-un nor și mai mare.

Poate fi folosită cu succes, nu numai în pescuitul de zi cu zi, ci și în anumite situații și condiții competitive. Amestecarea este foarte ușoară! Puneți conținutul pungii în găleată și adăugați apă pentru a se amesteca. Pentru a obține consistența corectă, se recomandă să faceți două-trei pauze (10 minute) pentru a permite umezirea corectă a particulelor de bază. Este recomandabil ca, după umezire, să treceți nada printr-o sită.



Cod Pret recomandat tip mod ambalare
94005-070 Nada Benzar Mix Novac Sangerbusa 1kg 11.50 RON 11.5 RON/KG novac sanger1 kg
94005-370 Nada Benzar Mix Novac Sangerbusa 3kg 25.00 RON 8.33 RON/KG novac sanger3 kg


Nada Cukk Joker
9.00 lei
Nada Cukk Nashi (Larve De Libelula)
14.00 lei
Baton Nada Compacta Cukk
27.00 lei
Nada Benzar Ice Mix
8.20 lei
Nada Carp Hunter 800g
7.50 lei
La novac, simplu!
Publicat: 2016-09-05 | Sursa: Nagy Levente | Articol

Puțini pescari pescuiesc concret la novac, această specie nu este una din favoritele pescarilor sportivi. Dar de ce este acest lucru astfel?Răspunsul este simplu. Această specie se hrănește cu plancton, astfel că nu este ușor de atras la cârlig. Există tehnici, metode care funcționează ...

Nu exista videoclipuri asociate produsului