LANSETA L&K VERTIC GUIDE 210
Descriere produs

Una dintre cele mai reusite lansete de pescuit cu naluci la somn, L&K Vertic Guide este construita pentru animarea nalucilor grele, fie la adancime cu jiguri si cicade, fie cu voblere grele pe suprafata. 

Adevaratul comportament al lui Vertic Guide se va vedea in tensiune drilului. Carbonul IM10 NANO din constructie se activeaza in timpul drilului, atunci cand incercam sa punem presiune pentru ridicare spre suprafata, dar si atunci cand trebuie a rezistam evadarii furibunde, in forta, cand pestele are cea mai mare putere. 

Desi vorbim de o lanseta care are o putere de pana la 150g, greutatea proprie este de numai 225g, ceea ce face ca manevrabilitatea sa fie una de exceptie. 

Manerul este construit aproape integral full grip, cu o mica portiune expusa, deasupra cotorului - pentru senzitivitate atunci cand pescuim pe substrat. In rest, acoperirea cu o combinatie de EVA si Pluta portugheza este pentru un comfort cat mai mare si o priza cat mai buna a palmei - cand incepe lupta. 

Primul tronson al blankului este de culoare albastra iar inelul de varf plus primele trei de linie ies in evidenta cu un matisaj galben. 

L&K Vertic Guide este dotata cu inele de forta, in trei picioare de sprijin. 



Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare Seturi combo lungime transport greutate
13148-211 LANSETA L&K VERTIC GUIDE 210 285.00 RON 2,10 m250-150 gB111 cm225 g


Lanseta Kamasaki Big Fish
95.00 lei
Lanseta Koos Catfish Horizont
400.00 lei
Lanseta Koos Catfish Shadow
280.00 lei
Lanseta Wft Never Crack Fjordspin
312.00 lei
LANSETA KAMASAKI SUPER CAT
141.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului