LANSETA CXP LONG CAST NEO 3.5LBS
Descriere produs

Dezvoltarea lansetelor de pescuit long cast este de neoprit, aici este cea mai recenta versiune, Carp Expert Neo Long Cast!

Conditiile tehnice ale lansarilor long cast din punct de vedere al lansetelor sunt:

- Trebuie sa fie usoare, pentru ca este nevoie de mai mult elan pentru lansare.

- Trebuie sa fie puternica, pentru ca primeste incarcatura incredibila asupra sa la fiecare lansare si doar cu o lansetă stabila se poate arunca cu usurinta peste 100 de metri.

- Trebuie sa dispuna de un numar mare de inele largi, deoarece prin inelele mai mari este mai usor firului de pescuit sa alunece. Iar inelul de la bază sa fie cat mai mare pentru ca atunci nu ingusteaza brusc sectiunea transversala a firului care iese din mulineta.

Carp Expert Neo Long Cast indeplineste toate cerintele de mai sus, deoarece este fabricat din carbon IM10, care ii confera stabilitatea si greutatea redusa (340g). Sirul de inele incepe cu un inel larg de 50, pentru a se potrivi oricarei mulinete long cast.

Este pus pe piata, avand 2 parti, ceea ce ii confera o excelenta transportabilitate. In trecut, multi s-au temut de lansetele din trei parti, spunand ca erau mai multe imbinari si, astfel, mai multe surse de a se produce pagube in lanseta. Acest lucru s-a schimbat complet in prezent. Imbinarile prezente sunt de asa calitate incat fac ca acest bat sa fie egalul unui bat din 2 parti.

O caracteristica deosebita a lansetei este manerul inferior confectionat din material anti-alunecare, oferind o aderenta excelenta, ajutand, de asemenea, pentru realizarea lansarilor lungi.

Un lucru este sigur, cine isi depune votul pentru acest bat long cast excelent, nu va fi dezamagit.

Specificatii tehnice:

  • Material constructie: Carbon IM10
  • Diametru inel de plecare: 50mm
  • Ferula metalica pe cotor
  • Material Manere: EVA Black Ranforsat
  • Mandrina: DPS


Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare lungime transport greutate
13389-393 LANSETA CXP LONG CAST NEO 3.5LBS 3.9M,2SEC. There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 267.00 RON 390 cm23,5 lbs203 cm382 g


Lanseta C.E. Double Tip Heavy
258.00 lei
Lanseta C.E. Double Tip Junior, 3.0 LBS, 3m, Heavy
248.00 lei
LANSETA SONIK XTRACTOR CARP
353.00 lei
LANSETA THE ONE CAST LCX-13 3,90 M 3.5 LBS
560.00 lei
LANSETA SONIK DOMINATORX CARP
556.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului