This product is currently not available.
LANSETA ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY
LANSETA ARNO INTRUDER FEEDER HEAVY
La conceperea gamei de lansete Arno Intruder s-a dorit obținerea unui adevărat băț de feeder cu folosire universală. În cele două modele vom regăsi varianta pentru pescuitul general pe apă stătătoare, varianta pentru lansări lungi și varianta pentru pescuitul în râuri repezi. Materialul de carbon de calitate de IM 10, țesătura în spirală de kevlar, mânerul din plută ce asigură o priză comodă, șurubul din metal situat la baza lansetei, inelele mari foarte tari căptușite SIC toate acestea asigură o longevitate mare lansetei.

Varianta de 360 este perfectă pentru pescuitul peștilor mai mari, de talia crapilor chiar și de 6-9 kilograme. Greutatea recomandată pentru coșulețul gol este undeva între 15-20 grame, iar umplut cu nadă va fi de 45-50 grame.
Este cu acțiune parabolică uniformă.
Grosimea firului se recomandă a fi de: 0,20-0,22 mm la monofilament, cu care puteam atinge chiar și distanțe de 80-90 metri. Prin achiziționarea acestui produs ne facem rost de o lansetă ce ne va ține nu doar una sau două sezoane. Cele trei vârfuri interschimbabile prevăzute cu inele mari o fac deosebit de atractibilă și compatibilă pentru orice situație.
Lanseta Carp Hunter Plus Feeder
138.00 lei
LANSETA CXP RIVER FEEDER
318.00 lei
LANSETA CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK
256.00 lei
SONIK LANSETA SKSC COMMERCIAL FEEDER 10
240.00 lei
LANSETA BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER
472.00 lei
Nu sunt articole asociate produsului
Nu exista videoclipuri asociate produsului